,
Bezoekadres: De Loop 40
5688 EW Oirschot
Contact: 0499 - 57 23 16
info@lswa.nl
Let op: De meeste navigatiesystemen geven het adres niet correct weer waardoor u richting de achterkant van het winkelcentrum gestuurd wordt. Toets 'Harnasweg 3-4 parking' in. De entree van het kantoor bevindt zich naast de parkeerkelder, tussen de apotheek en de kapper. (Zie de grijze luifel 'de poort')

Wanneer u uw route plant via Google maps, kunt u wel ons adres 'de loop 40, Oirschot' invoeren. Google Maps herkent ons adres wel.
KOMENDE VANUIT RICHTING EINDHOVEN. (A58)
Neem op de snelweg A58 (Eindhoven richting Tilburg) de afrit 8 naar N395 richting Oirschot/Middelbeers. Sla bovenaan de afrit rechts af naar de Kempenweg. Rijd bij de eerste twee rotondes rechtdoor om op de Kempenweg te blijven. Keer om op de 3e rotonde, neem de 5e afslag en rijd door op de Kempenweg. Neem de 1e afslag rechts. U kunt hier uw auto parkeren op de parkeerplaats of in de parkeerkelder. De entree van het kantoor bevindt zich naast de parkeerkelder, tussen de apotheek en de kapper. (Zie de grijze luifel 'de poort')
KOMENDE VANUIT RICHTING TILBURG. (A58)
Neem op de snelweg A58 (Tilburg richting Eindhoven) de afrit 8 naar N395 richting Oirschot/Middelbeers. Sla bovenaan de afrit links af naar de Kempenweg. Rijd bij de eerste twee rotondes rechtdoor om op de Kempenweg te blijven. Keer om op de 3e rotonde, neem de 5e afslag en rijd door op de Kempenweg. Neem de 1e afslag rechts. U kunt hier uw auto parkeren op de parkeerplaats of in de parkeerkelder. De entree van het kantoor bevindt zich naast de parkeerkelder, tussen de apotheek en de kapper. (Zie de grijze luifel 'de poort')
KOMENDE VANUIT RICHTING 'S-HERTOGENBOSCH (A2)
Neem op de snelweg A2 ('s Hertogenbosch richting Tilburg/Eindhoven) de afrit 27 Best- West Richting Best-West/Sint-Oedenrode. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de ringweg richting Best-West/Oirschot. Rijdt bij de eerste twee rotondes rechtdoor om op de ringweg te blijven. Neem op de 3e rotonde de 1e afslag richting de Oirschotseweg. De Oirschotseweg gaat over in de Bestseweg. Ga op de eerst volgende rotonde rechtdoor om op de Bestseweg te blijven. Neem op de volgende rotonde de 1e afslag om op de Bestseweg te blijven. Neem op het einde van de Bestseweg de 1e afslag op de rotonde richting de Kempenweg. Keer om op de rotonde, neem de 5e afslag en rijd door op de Kempenweg. Neem de 1e afslag rechts. U kunt hier uw auto parkeren op de parkeerplaats of in de parkeerkelder. De entree van het kantoor bevindt zich naast de parkeerkelder, tussen de apotheek en de kapper. (Zie de grijze luifel 'de poort')