De mensen van LSWA architecten

Voor het ontwerp en de bouwkundige uitwerking van de projecten beschikken we over een team dat al jaren goed op elkaar ingespeeld is. Dat zorgt ervoor dat de technische uitwerking van een vaste hoge kwaliteit is.
Laden ...
Arjen Weijer

Directie architect.

arjen@lswa.nl
Arjen Weijer
Arjen (1972) studeerde in 1999 af op de afstudeerrichtingen architectuur en bouwtechnologie aan de Technische Universiteit Delft. Na twee jaar bij andere bureaus als architect te hebben gewerkt, is Arjen in 2001 bij LSWA architecten gekomen. Sinds 2007 is hij mede-eigenaar van het bureau.
Ondanks de drukte en de waan van de dag is van groot belang om jezelf en het bureau te blijven ontwikkelen. Zo is hij in 2011 afgestudeerd als Certified Passive House Designer.
Arjen ruimt veel tijd in voor zijn gezin en fanatiek sportende kinderen. In de resterende tijd houdt hij ervan om te tennissen, het ontwerpen en maken van meubels, en te klussen in huis en tuin.
Marco Berben

Directie, BIM modelleur, projectleider, bestekschrijver en toezichthouder.

marco@lswa.nl
Marco Berben
Marco (1974) deed de opleiding MTS Bouwkunde, waar hij in 1995 afstudeerde. Marco is als technisch tekenaar in 1998 begonnen bij LSWA architecten. Later heeft Marco zijn werkzaamheden uitgebreid en is als BIM modelleur, projectleider, bestekschrijver en toezichthouder betrokken bij diverse projecten. Met ingang van 2019 is Marco mede-eigenaar van LSWA architecten en heeft hij de directietaken overgenomen van Cees Seelen.
Door zijn langdurige bemoeienis met Brandevoort staat Marco ook wel bekend als "Mister Brandevoort", hoewel we hem daarmee tekort doen, gezien de grote variëteit aan projecten waar hij aan werkt en gewerkt heeft.
Vrije tijd wordt besteed aan zijn gezin, vrienden, fietsen en klussen in huis en tuin.
Merijn Sprangers

Architect.

merijn@lswa.nl
Merijn Sprangers
Merijn (1992) studeerde in 2017 af aan de Technische Universiteit in Eindhoven op de afstudeerrichting architectuur. In 2018 is Merijn begonnen met werken bij LSWA architecten en in 2021 heeft hij met succes zijn architectentitel behaald.
Merijn vult zijn vrije tijd graag in met koken, concerten bezoeken, squashen en reizen.
Pien van Alphen

BIM modelleur.

pien@lswa.nl
Pien van Alphen
Pien (1993) studeerde in 2015 af op de afstudeerrichting bouwtechniek aan de Avans Hogeschool te Tilburg. Na haar studie heeft ze bijna 4 jaar bij een bouwadviesbureau gewerkt. Door haar groeiende interesse in architectuur heeft ze in 2019 de overstap gemaakt naar LSWA architecten als BIM modelleur.
In haar vrije tijd spelen vrienden een belangrijke rol, zit ze bij een carnavalsvereniging en houdt ze van koken en series kijken.
Astrid Rutten

Architect.

astrid@lswa.nl
Astrid Rutten
Astrid (1993) studeerde in 2019 af op de afstudeerrichting architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hiervoor heeft zij in 2015 met succes de studie bouwkunde afgerond aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. In 2020 is Astrid begonnen met werken bij LSWA architecten en in 2023 heeft ze haar architectentitel behaald.
In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met familie en vrienden, houdt ze van reizen en speelt ze fanatiek hockey.
Ticho Sanders

BIM modelleur.

ticho@lswa.nl
Ticho Sanders
Ticho (2001) volgde de opleiding Servicemedewerker Gebouwen, waar hij in 2019 op afstudeerde. Sinds 2020 werkt Ticho bij LSWA Architecten als BIM modelleur. Hiervoor heeft hij ervaring opgedaan met werkzaamheden in de praktijk. In 2023 heeft hij de MBO opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw aan het NCOI college met succes afgerond.
Zijn vrije tijd wordt ingevuld met het spelen van een potje voetbal, tijd doorbrengen met familie en vrienden en (een poging tot) het bespelen van gitaar.