De mensen van LSWA architecten

Voor het ontwerp en de bouwkundige uitwerking van de projecten beschikken we over een team dat al jaren goed op elkaar ingespeeld is. Dat zorgt ervoor dat de technische uitwerking van een vaste hoge kwaliteit is.
Laden ...
Cees Seelen

Directie architect.

cees@lswa.nl
Cees Seelen
Cees (1955) heeft zijn opleiding gehad in Delft en studeerde in 1983 af in de richting stedenbouw - architectuur. Daarna is hij aan de slag gegaan als zelfstandig architect en bouwkundig adviseur.
In 1991 is hij bij het bureau gekomen, wat in die tijd nog opereerde onder de naam Van Beurden Lanfermeijer Architecten. Sinds 1995 is Cees mede-eigenaar van LSWA architecten.
Naast diverse beroep gerelateerde nevenactiviteiten maakt Cees graag tijd vrij voor bestuurlijke activiteiten. Vrije tijd wordt ingevuld met muziek, schilderen, sport, koken en vrienden.
Arjen Weijer

Directie architect.

arjen@lswa.nl
Arjen Weijer
Arjen (1972) studeerde in 1999 af op de afstudeerrichtingen architectuur en bouwtechnologie aan de Technische Universiteit Delft. Na twee jaar bij andere bureaus als architect te hebben gewerkt, is Arjen in 2001 bij LSWA architecten gekomen. Sinds 2007 is hij mede eigenaar van het bureau.
Ondanks de drukte en de waan van de dag is van groot belang om jezelf en het bureau te blijven ontwikkelen. Zo is hij in 2011 afgestudeerd als Certified Passive House Designer.
Arjen ruimt veel tijd in voor zijn gezin en fanatiek sportende kinderen. In de resterende tijd houdt hij ervan om te tennissen, het ontwerpen en maken van meubels, en te klussen in huis en tuin.
Marco Berben

BIM modelleur, projectleider, bestekschrijver en toezichthouder.

marco@lswa.nl
Marco Berben
Marco (1974) deed de opleiding MTS Bouwkunde, waar hij in 1995 afstudeerde. Marco is als technisch tekenaar in 1998 begonnen bij LSWA architecten. Nu is Marco als BIM modelleur, projectleider, bestekschrijver en toezichthouder betrokken bij diverse projecten.
Door zijn langdurige bemoeienis met Brandevoort staat Marco ook wel bekend als "Mister Brandevoort", hoewel we hem daarmee tekort doen, gezien de grote variëteit aan projecten waar hij aan werkt en gewerkt heeft.
Vrije tijd wordt besteed aan zijn gezin, vrienden, fietsen en klussen in huis en tuin.
Bart Olislagers

BIM modelleur, projectleider, bestekschrijver, toezichthouder en systeembeheerder.

bart@lswa.nl
Bart Olislagers
Bart (1973) deed de opleiding MTS Bouwkunde, waar hij in 1994 afstudeerde. En werkt sinds 1998 aan een breed scala van projecten bij LSWA architecten. Naast zijn functie als BIM modelleur is Bart ook als bestekschrijver, projectleider en toezichthouder betrokken bij diverse projecten. Daarnaast is Bart binnen het bureau ook verantwoordelijk voor de automatisering.
Bart besteedt zijn vrije tijd aan zijn gezin en gaat graag mountainbiken.
Nadine Engelbert

Assistent ontwerper

nadine@lswa.nl
Nadine Engelbert
Nadine (1991) studeerde in 2016 af op de afstudeerrichting architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hiervoor heeft zij in 2013 met succes de studie Bachelor Built Environment afgerond aan de Zuyd Hogeschool.
Tijdens haar afstuderen op de TU/e werkte ze bij een architectenbureau in Maastricht. Na haar afstuderen is Nadine in 2016 begonnen met werken bij LSWA architecten als assistent ontwerper.
Naast haar werk bij LSWA architecten volgt ze het Professional Experience Programme, voor het behalen van haar architecten titel.
Nadine vult haar vrije tijd in met reizen, fotografie, portrettekenen en hardlopen.
Patrick Wozniak

BIM modelleur.

patrick@lswa.nl
Patrick Wozniak
Patrick (1966) volgde de opleiding MTS Bouwkunde, waar hij in 1989 afstudeerde. Later deed hij nog een studie Bouwkundig tekenaar en bouwkundig opzichter BNA/VTS, waar hij in 1998 afstudeerde.
Patrick is sinds 2017 werkzaam bij LSWA architecten. Hiervoor heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus waar hij gewerkt heeft aan een grote diversiteit aan bouwwerken.
Vrije tijd wordt ingevuld met familie, vrienden, tennis en muziek.
Merijn Sprangers

Assistent ontwerper

merijn@lswa.nl
Merijn Sprangers
Merijn (1992) studeerde in 2017 af aan de technische universiteit in Eindhoven op de afstudeerrichting “Architecture, Building and Planning”. In 2018 is Merijn begonnen met werken bij LSWA architecten als assistent ontwerper. Naast zijn werk vult Merijn zijn vrije tijd graag in met koken, concerten bezoeken, squashen en reizen.