Vakantiegevoel in de achtertuin van een bestaande woning.

Image description
Poolhouse in achtertuin villa, Son en Breugel
Vakantiegevoel in de achtertuin van een bestaande woning.
Locatie Son en Breugel
Opdrachtgever Particulier
Aannemer in eigen beheer
Visiualisatie LSWA architecten
Fotografie Opdrachtgever
Realisatie 2015

Poolhouse in achtertuin villa, Son en Breugel

Opgave: Het ontwerpen van een bijgebouw met zwembad en whirlpool in de achtertuin van een vrijstaande villa. Het was de wens van de opdrachtgever om met het poolhouse en zwembad het mediterrane vakantiegevoel op te roepen.

Ontwerp: In contrast met de bestaande klassieke woning is deze opgave in een moderne vormgeving uitgewerkt. Het poolhouse voorziet in de noodzakelijke elementen als een kleed-, douche- en techniekruimte, maar heeft daarnaast ook een royale tuinkamer. Deze tuinkamer is gelegen naast een zonterras. Door het openzetten van de aluminium schuifpuien van de tuinkamer (waarbij een volledig open hoek zonder belemmeringen overblijft) kunnen beiden ruimten aan elkaar gekoppeld worden.

Image description
Poolhouse in achtertuin villa te Son en Breugel - Artist Impression overdag
Image description
Poolhouse in achtertuin villa te Son en Breugel - Artist Impression avond
Image description
Poolhouse in achtertuin villa te Son en Breugel - Aanzicht poolhouse met zwembad
Image description
Poolhouse in achtertuin villa te Son en Breugel - Volledig te openen hoek in tuinkamer

Verbouwing woonhuis
Vorige project
Moderne particuliere woning
Volgende project