Een toegankelijk gebouw waar personeel en bezoekers zich thuis voelen.

Image description
Kantoor Compaen, Helmond
Een toegankelijk gebouw waar personeel en bezoekers zich thuis voelen.
Locatie Helmond
Opdrachtgever Woningbouwvereniging Compaen, Helmond
Aannemer Adriaans aannemersbedrijf bv, Helmond
Fotografie Carol Bastings en L+P groep
Realisatie 2006

Kantoor Compaen, Helmond

Opgave: Een open en uitnodigend gebouw ontwerpen, waarin medewerkers en bezoekers zich thuis voelen en makkelijk met elkaar contact kunnen leggen.

Ontwerp: Deze specifieke locatie, een wigvormig kavel vlakbij een rotonde met een grote uitvalsweg, vraagt om een ‘landmark’-statement, een groots gebaar. Het ontwerp van het gebouw kenmerkt zich door veel licht en lucht om zoveel mogelijk openheid te creëren. Zo heeft de punt een grote glazen ruimte om zicht te bevorderen van buiten naar binnen en omgekeerd. Het kleurrijke, warme interieur versterkt het huiskamergevoel waar ieder zich welkom voelt.


Multifunctioneel centrum 'De Enck'
Vorige project
Bedrijfsverzamelgebouw
Volgende project