Directievoering / toezicht

Ondanks dat er in de markt ontwikkelingen zijn om het procesmanagement steeds meer bij andere partijen te leggen, is LSWA architecten ervan overtuigd dat de rol van de architect in het gehele proces een meerwaarde voor het bouwplan oplevert.

LSWA architecten heeft daarom door de wol geverfde projectleiders in haar team die een toegevoegde waarde hebben die niet alleen beperkt blijft tot esthetische begeleiding. Juist het bewaken van planning, kosten en uitvoeringskwaliteit is een dienst die wij in haar volle breedte blijven bieden. Directievoering is een vak en dat verstaan we.

Met name in de particuliere woningbouw verrichten we naast de directievoering vaak ook het toezicht tijdens de bouw. Onze toezichthouders zijn ervaren tekenaars die met het uitwerken van het plan, het gehele project goed in hun hoofd hebben zitten. Ze kunnen dan ook scherp schakelen bij de onvermijdelijke aanpassingen die tijdens de uitvoering naar voren kunnen komen. Dat blijkt bij oplevering altijd weer van onschatbare waarde te zijn.

Directievoering / toezicht